Shenzhen  Stuff

Information

indonesia

Perantauan, turis, atau apalah nama nya yang berbahasa Indonesia gabung di sini

Members: 71
Latest Activity: Nov 17, 2017

barang-2 konsumen dari indonesia

bro... sis sekalian,

Mungin ada yg bisa bantu nunjukin tempat yg jual produk indonesia seperti rokok, dlsbnya di SZ sini kalo di HK sih jangan tanya bnyak kalee. Tapi di SZ susah banget trims sebelum nya

Discussion Forum

Ada apa di SZ

Started by ZHOU Z.H. Last reply by ellen murti kurniawan Mar 11, 2014. 7 Replies

Comment Wall

Comment

You need to be a member of indonesia to add comments!

Comment by Jef Mora on November 17, 2017 at 10:42pm

Testing. Testing. Halo semua.


My Weixin is on my page
Comment by Disa Tannos on July 24, 2016 at 2:49pm

Halo, salam kenal semua! :) Saya baru mulai kerja di Shenzhen nih, mau dong di-invite kalau ada wechat group orang-orang Indonesia di Shenzhen. Wechat: disatannos. Makasihh :)


My Weixin is on my page
Comment by Jophy Tam on February 29, 2016 at 2:58pm

Hello! I am Jophy. I am looking for some Indonesian to support some events. If you and your friends are interested in it and want to earn some extra money,pls add my wechat: Jophy_Tam. Thanks a lot.

Comment by yogianto soesanto on October 19, 2015 at 6:36pm

halo felicia.. km bisa add di wechat saya nanti akan saya refer ke grup indonesia yang ada di shenzhen.. we chat : yogisoesanto

Comment by Felicia on October 19, 2015 at 3:15pm
Halo.. orang indo nih baru dateng k shenzhen, ga baru juga si uda setengah taon. wkwk. Tinggal d daerah Nanshan, ada grup anak2 indo ga sih di shenzhen?
Comment by Joanna Josephine on July 30, 2015 at 4:24pm

Dear friends,

Ada yg mau language exchange?

Saya ada temen orang China lokal di shenzhen mau belajar bahasa indonesia, sebagai gantinya dia bisa ngajarin bhs mandarin jg. Dia sedang ambil sertifikasi untuk ngajar bhs mandarin jg, jadi lumayan terpercaya utk ngajar. Anyone interested, message saya ya. Thanks in advance.

Best,

Joanna

Comment by Yoslyn Meivian on June 20, 2015 at 6:59pm

hi semua, salam knal yah :)

Comment by cathy on May 5, 2014 at 1:36pm

hello dear friends~ is there any freelancer here? my company needs bands recently. we can provide resident jobs for band members. if you are interested, contact me~ wechat:1561857328

Comment by Kevin Lamark on August 28, 2013 at 12:24pm

yang maen wechat add gw dong : kevinlamark

Comment by Kevin Lamark on July 27, 2013 at 9:51pm

@Hitesh, hello, so far I can not found any Indonesia restaurant too. But anyway I can find something to replace some of Indonesian food. There are some Malaysian restaurant I found can bring Indonesian taste like nasi lemak ( Aka nasi uduk). this one is at restaurant papa gourmet, locate in fumin MRT

Papa Gourmet has another branch locate around exhibition center( this one I haven't go there, so I can't confirm)

another I found some of Indonesia menu at Food Republic (KK mall) at singapore hainanese chicken rice court. But I heard from my friend the menu has been canceled due to lack of consumer ordering this menu >./p>

 
 
 

Sponsor

© 2018   Created by Asia Stuff Media.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

]